Leteperte az utcán áldozatát

Nem hagyta magát megerőszakolni - megharapta a 16 éves támadó fülét

Megpróbált megerőszakolni egy az utcán sétáló fiatal nőt egy 16 éves fiatalember vasárnapra virradó éjjel, Szolnokon. Az utcán támadó fiatalt a rendőrök percek alatt elfogták.

2013.11.04 08:32Havariapress
Fotó: MTI

Vasárnap hajnalban támadt rá az utcán hazafelé sétáló áldozatára a 16 éves fiatalember. A fiatal nőt a földre rántotta, leteperte, ruháit leszaggatta. A nő védekezés közben megharapta támadója fülét és segítségért kiáltozott.

A segélykiáltást a környéken lakók meghallottak és azonnal értesítették a rendőrséget. A támadót az utcára lépő lakók megzavarták, a férfi otthagyva áldozatát, elfutott a helyszínről.

A helyszínre érkező rendőrök azonnal keresni kezdték a férfit, s a helyszín közelében meg is találták. A szexuális erőszakkal meggyanúsított fiatalembert kihallgatása után őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.