Nem számolt a térfigyelő kamerákkal

Megerőszakoltak egy lányt - videó az elkövetőről!

Megtámadott és megerőszakolt egy lányt egy ismeretlen férfi július 29-én hajnalban, a II. kerületi Török utcában.

2013.08.06 17:14MTI

Egy hete, július 29-én hajnalban, 2 óra és fél három között történt a bűncselekmény a II. kerületi Török utca és a Kavics utca kereszteződésénél. A támadó, egy 30-35 év körüli, vékony, sportos testalkatú férfi, megállított egy egyedül, hazafelé sétáló lányt: kivette áldozata kezéből a mobiltelefont, majd a közeli bokros részre vonszolta. A férfi ott megerőszakolta a lányt, majd elmenekült.

A körülbelül 180 centiméter magas, szőke hajú férfi képét menekülésekor rögzítette egy térfigyelő kamera.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, aki a bűncselekménnyel vagy az ismeretlen támadóval kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, illetve aki a bűncselekmény időpontjában a helyszínen vagy annak közelében tartózkodott, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111-es számán, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A BRFK gyermek-, és ifjúságvédelmi osztálya szexuális erőszak miatt folytat az ügyben nyomozást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.