Erőszakos közösülés a vád Ny. Zoltán ellen

Lehet, hogy mégis megerőszakolták a pécsi polgármester lányát?

A tárgyalási jegyzékből kiderül: a férfinak erőszakos közösülés és más bűncselekmények miatt kell felelnie: a jövő héten áll bíróság elé. Az áldozat jogi képviselője zárt tárgyalást kért, hogy minél kevesebb részlet kerüljön nyilvánosságra.

2013.09.29 09:20ma.hu
Fotó: MTI

Aggódó családja, a rendőrség és az ügyészség is diszkréten kezelte, hogy tulajdonképpen mi is történt megtámadásakor Páva Zsolt pécsi polgármester lányával. A tárgyalási jegyzékből azonban most egyértelműen kiderült a vád álláspontja - írja a Bors.

Mint a bulvárlap megtudta, Ny. Zoltán ismét ugyanazt a borzalmat művelte, mint korábban már két alkalommal. Az ügyet tárgyaló Kaposvári Törvényszék honlapján megjelent a tárgyalási jegyzék, amelyből kiderül: a férfinak erőszakos közösülés és más bűncselekmények miatt kell felelnie. A férfi a jövő héten áll bíróság elé.

A támadás után a rendőrség és a Terrorelhárítási Központ nagy erőkkel kereste a férfit. Ny. Zoltán kilenc nappal a történtek után maga jelentkezett a rendőrségen.

A pécsi polgármester a támadás után elsőként adott ki közleményt, amelyben cáfolta az erőszakot: "...szexuális zaklatás szándékával megtámadta a lányomat, aki szerencsére képes volt védekezni, így sikerült megakadályoznia a legrosszabbat, ami egy nővel történhet."

Ám az ügyet tárgyaló Kaposvári Törvényszék honlapján megjelent a tárgyalási jegyzék, amelyből kiderül: a férfinak erőszakos közösülés és más bűncselekmények miatt kell felelnie. A férfi a jövő héten áll bíróság elé. Áldozata jogi képviselője zárt tárgyalást kért, hogy minél kevesebb részlet kerüljön nyilvánosságra.

Páva Zsolt lányát egy budapesti ügyvéd, Pelle Andrea képviseli. Ő védte többek között Farkas Péter olimpikont és Geréb Ágnest is.

A "három csapás" elv értelmében életfogytiglani büntetést kaphat Ny. Zoltán, ha jogerősen is elítélik Páva Zsolt lányának brutális megtámadásáért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.