Vascsővel összeverték, kirabolták

"Be van törve a hátsó üveg, és egy ember kiabál a csomagtartóból!"

A tűzoltók segítségével szabadítottak ki egy férfit a gyömrői erdőben a monori rendőrök csütörtökön autójának csomagtartójából, ahová három fiatalember zárta be, miután megverték és kirabolták.

2013.10.13 08:59Havariapress

Egy gyömrői vadászház személyzete értesítette a monori rendőröket csütörtökön, hogy az erdőben találtak egy személyautót, amelynek be van törve a hátsó üvege és egy ember kiabál a csomagtartóból.

A rendőrök a tűzoltók segítségével kiszabadították a bezárt férfit, aki kihallgatásán elmondta, hogy reggel érkezett egy ismerősével az erdőbe, ahol három férfi vascsővel összeverte, gyorskötözővel összekötözte kezét és lábát, elvette tőle 3 mobiltelefonját és pénzét, majd bezárta a csomagtartóba.

A budapesti férfit elmondása szerint egy 17 éves fiatal csalta el az erdőbe. A monori rendőrök a beszerzett adatok alapján a BRFK munkatársainak közreműködésével elfogtak egy 19 éves pilisi és két - 19 és 20 éves - budapesti fiatalembert, akiket a bűncselekménnyel gyanúsítanak.

A 17 éves gyömrői fiatal, miután a rendőrség kereste lakásán, önként feladta magát. A monori nyomozók mind a négy férfit kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezték az előzetes letartóztatásukat. Az ügyben rablás miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.