Indul eljárás?

Szombathelyi drogügy: Czeglédy feljelentést tett és leadta a bizonyítékait

Rendőrségi feljelentést tett a szombathelyi drogügyben az önkormányzat szocialista frakcióvezetője.

2013.09.26 17:42MTI

Czeglédy Csaba, a szombathelyi önkormányzat szocialista frakcióvezetője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy csütörtökön délután feljelentést tett a rendőrségen és átadta a birtokába került fényképeket és videofelvételt, amelyek alapján a szombathelyi szocialisták Lazáry Viktort, a városi közgyűlés fideszes alpolgármesterét azzal gyanúsítják, hogy drogot fogyasztott, drogok hatása alatt él.

Az alpolgármester a közgyűlésen cáfolta és visszautasította a vádakat, közölése szerint kedden drogtesztet is elvégeztetett. Ennek eredménye azt bizonyítja, hogy nem fogyasztott drogot - mondta. Az alaptalan gyanúsítás miatt jogi lépéseket tesz - tette hozzá.

Czeglédy Csaba az MTI-nek úgy fogalmazott, a rendelkezésükre álló összes bizonyítékot átadták a rendőrségnek, amely dönt majd arról, hogy ezek alapján indít-e nyomozást az ügyben, illetve dönt arról is, hogy az eljárást ismert vagy ismeretlen személy ellen indítja-e meg.

Hozzátette, annak a dílernek a nevét is közölte, aki információik szerint egy szombathelyi lakótelepen él, és feltevésük alapján tőle szerezhette be az alpolgármester a kábítószert.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI érdeklődésére egyelőre csak annyit közölt, az üggyel kapcsolatban csütörtökön nem, csak később várható rendőrségi tájékoztatás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.