Czeglédy ultimátumot adott

Drogfüggő egy szombathelyi fideszes városvezető? - A fagyi visszanyalt!

Az ellenzéki MSZP-SZTKE frakció állítja, bizonyítékai vannak arra, hogy drogfüggő egy szombathelyi fideszes városvezető. 48 órát adtak neki, hogy lemondjon posztjáról. De biztosan feljelentik. A Fidesz sajtóközleményben reagált.

2013.09.24 16:53ma.hu

Ilyen sajtótájékoztató még nem volt Szombathelyen – kezdte Czeglédy Csaba, az MSZP-SZTKE frakció vezetője a városháza előtt tartott szombathelyi sajtótájékoztatón – írja a Nyugat.hu. Megemlítette, hogy tavasszal nem véletlenül támogatták a Jobbik ötletét a képviselők drogtesztjéről, az elmúlt másfél évben több információt is kaptak arról, hogy a helyi fideszesek közül többen is droggal élnek.

Most viszont erre már bizonyítékuk is van – mondta. Egy-két héttel ezelőtt kaptak olyan információt, miszerint az egyik fideszes városvezető kemény drogfüggő, rendszeresen fogyaszt kemény drogot. Ezt fényképek és videó is tanúsítja, ezek a bizonyítékok a frakció tulajdonában vannak – jelentette ki.

Ezért most 48 órás ultimátumot adnak ennek a városvezetőnek, hogy mondjon le posztjáról. Már csak azért is, hogy egy drogfüggő ne irányítson egy nyolcvanezres várost. Czeglédy kijelentette, ha az említett városvezető lemond, akkor nem hozzák nyilvánosságra a bizonyítékokat. Ha nem teszi meg, akkor viszont megteszik ezt.

Mindettől függetlenül a rendőrségen feljelentést tesznek, kemény droghoz ugyanis csak törvénysértés útján lehet hozzájutni.

Czeglédy hangsúlyozta, véget értek azok az idők, amikor a politikusok egymást a páncélszekrénybe zárt terhelő bizonyítékokkal zsarolták. Itt egy új generáció, amelyik tiszta vizet akar önteni a pohárba.

Hozzátette, sikeres volt tavaszi bejelentése, amelyben a frakció nevében egymillió forint sikerdíjat ajánlott fel annak, aki a helyi fideszesekre terhelő bizonyítékot ad át nekik. Több információt kaptak, ezek között vannak a drogfüggő városvezetőről szóló bizonyítékok. A végén kijelentette, semmi titkolnivaló ügy nem marad titokban.

A Fidesz szűkszavú sajtóközleményben reagált

Egy jogerősen szabadságvesztésre ítélt szocialista politikus vádaskodik

A szombathelyi Fidesz visszautasítja Czeglédy Csaba szocialista politikus rágalmazását és fenyegetőzését. Felháborító, hogy olyan, mint Czeglédy Csaba, akit korábban adócsalás miatt jogerősen szabadságvesztésre ítéltek, egyáltalán az MSZP-ben aktívan politizálhat.

Fidesz-MPSZ Szombathelyi Szervezete

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.