Nagykanizsán

Kizárta őket a kisgyerek - a tűzoltók juttatták vissza lakásukba a szülőket

A tűzoltók segítségével jutott vissza lakásába az a házaspár, amelynek kisgyermeke véletlenül kizárta őket lakásuk erkélyére Nagykanizsán.

2013.09.09 09:01MTI
Fotó: MTI, archív

Az eset kapcsán Farkas Diána, a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság (ZMKI) sajtóreferense az MTI érdeklődésére elmondta: vasárnap reggel a Király Pál utca egyik társasházának második emeletéről érkezett a segélykérés.

A szülők lakásuk erkélyén tartózkodtak, amikor kétéves gyermekük becsukta az erkélyajtót. A zár kialakítása miatt nem tudtak visszajutni a lakásba, ezért aggódva kérték a tűzoltóság segítségét, mert gyermekük felügyelet nélkül maradt.

A nagykanizsai tűzoltók magasból mentőlétra segítségével jutottak be a lakásba, annak egyik nyitva hagyott tetőtéri ablakán keresztül, így végül belülről nyitották ki a bezárt erkélyajtót.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.