Kábítószergyanús anyagokat találtak

Rajkán négy osztrák fiatalnál is pozitív lett a drogteszt

A gépjármű és a személyek ruházatának átvizsgálásakor 150 gramm különböző fajtájú, csomagolt kábítószergyanús anyag, 27 LSD bélyeg, a fogyasztáshoz szükséges kellékek és a kábítószerek tárolására szolgáló, anyagmaradványokat tartalmazó dobozok, tárgyak kerültek elő.

2013.09.08 12:53MTI

Kábítószergyanús anyagokat és a fogyasztáshoz szükséges eszközöket foglaltak le négy osztrák fiataltól a rendőrök Rajkán - közölte vasárnap a rendőrség a honlapján.

A police.hu szerint Rajka belterületén egy fokozott ellenőrzés során állították meg a rendőrök pénteken azt a személygépjárművet, melyben négy osztrák állampolgár utazott egy fesztiválra. A gépjármű és a személyek ruházatának átvizsgálásakor 150 gramm különböző fajtájú, csomagolt kábítószergyanús anyag, 27 LSD bélyeg, a fogyasztáshoz szükséges kellékek és a kábítószerek tárolására szolgáló, anyagmaradványokat tartalmazó dobozok, tárgyak kerültek elő. A drogteszt a 19 éves Christopher P., a vele egykorú Daniel A., a 20 éves Daria H. és a 21 éves Maximillian U. esetében is pozitív volt.

A rendőrök a négy fiatalt előállították. Az autót vezető 19 éves Christopher P. ellen bódult állapotban elkövetett járművezetés vétsége és kábítószer-birtoklás vétsége, míg három társa ellen kábítószer-birtoklás megalapozott gyanúja miatt indult eljárás - írják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.