Házkutatás

Még flóbertpuskát is találtak a drogdíler vevőjénél

Közúti igazoltatás során fogtak el a rendőrök egy drogdílert szerdán, Bábolnán, majd házkutatást tartottak három vevőjénél is. Egyiküknél egy flóbertpuskát is találtak.

2013.08.29 09:43Havariapress

Egy személyautót igazoltattak a rendőrök szerdán, Bábolnán. Az autóban ülő testvérpár gyanús viselkedése miatt a rendőrök átvizsgálták a két férfi ruháját is, ahonnan két fecskendő került elő. A testvérpárt előállították a Komáromi Rendőrkapitányságra, ahol a kábítószerteszt pozitív eredményt mutatott. A rendőrség még aznap elfogta a díler három vevőjét is.

A három nagyigmándi férfinél összehangolt akcióban házkutatást tartottak, amelynek során egyikük lakásán egy flóbertpuskát és a hozzá tartozó lőszereket, egy másiknál pedig nejlonzacskóban marihuánát találtak.

A kihallgatásokat követően a drogdílert őrizetbe vették, ellene kábítószer kereskedelem miatt, míg testvére és a három vevője ellen, akik szabadlábon védekeznek, kábítószer birtoklása miatt eljárást indítottak.

Az ellen a férfi ellen, akinél a flóbertpuskát találták lőszerrel és lőfegyverrel visszaélés miatt is eljárás indult.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.