Ügyészségi bélyegzők a lakásban

Több száz milliót kértek a büntetőeljárás megszüntetéséért

Egy budapesti férfi és felesége több száz millióért cserébe azt ígérte egy embernek, meghiúsítják az ellene tervezett büntetőeljárás megindítását. A házaspárra csütörtökön csaptak le a KRNNI munkatársai.

2013.09.06 11:20Havariapress

Magas beosztású ismerőseire hivatkozva 300 ezer euróért, 500 ezer dollárért és 250 millió forintért cserébe azt ígérte egy budapesti házaspár egy embernek, hogy meghiúsítja az ellene tervezett büntetőeljárás megindítását.

A KRNNI munkatársai csütörtökön tartottak házkutatást a házaspár lakásában, ahol nagy mennyiségű készpénzt, ügyészségi bélyegzőket és hamisnak látszó, előzetes letartóztatás elrendeléséről szóló ügyészségi indítványokat foglaltak le.

Az őrizetbe vett 60 éves férfi és 41 éves felesége ellen csalás és befolyással üzérkedés miatt indított eljárást a KRNNI, kezdeményezve előzetes letartóztatásukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.