A cigi életet menthet?

Nemzeti Dohányboltba menekült a megkéselt fiatal

Vasárnap hajnalban egy dohánybolti eladó mentette meg egy megkéselt ember életét.

2013.08.26 13:07ma.hu

A budapesti Váci úton lévő egyik nemzeti dohánybolt értékesítőjére vasárnapra virradóra törték rá az ajtót. "Azt hittem, rablótámadás, mert azt hajtogatta a két fiatal férfi, hogy azonnal zárjam be az ajtót. Furcsa volt, hogy nem a kassza felé igyekeztek, hanem a bejáratnál maradtak. Azt magyarázták, hogy az egyiküket megkéselték, de vérnyomot nem láttam" – idézte a Bors.

A beszámoló szerint a következő pillanatban azonban hárman is az ajtó felé siettek, üvöltöztek, verték a kirakatot, és kirajzolódni látszott az egyikük kezében egy kés körvonala is. A rémült boltos ezért beindította a riasztót, így a rohamnak vége szakadt. "A sápadt férfi kapucnis pulcsija alatt, a pólója hátsó részén látszott egy piros folt, s ahogy feltűrte, elkezdett belőle ömleni a vér" – mondta a Borsnak.

Az életmentő szemtanú úgy tudja, a támadók a 4-6-os vonalán lányokat molesztáltak, majd a védelmükre siető párosnak estek. A vesére irányuló, artériát is érő szúrás a Nyugati téri megállóban érte egyiküket, aki társával mintegy kétszáz métert futott, mire meglátták az éjjel-nappal nyitva tartó üzletet. Az elkövetőket keresi a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.