Tettleg

Őrizetben a családfő a VIII. kerületben késelésig fajuló családi vita miatt

A rendőrség őrizetbe vette és több emberen elkövetett emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a családfő ellen a csütörtökön a budapesti VIII. kerületben történt késelésig fajuló családi vita ügyében - közölte a rendőrség a honlapján pénteken.

2013.07.12 16:00MTI

Eszerint csütörtök délelőtt a VIII. kerületi Dobozi utcai lakóépületben egy családi veszekedésben a nevelőapa többször megsebesítette egy konyhakéssel élettársát és annak két gyermekét.

A készenléti rendőrök az elkövetőt, J. József Gusztáv 34 éves budapesti lakost a helyszínen elfogták és előállították a VIII. kerületi rendőrkapitányságra.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese csütörtökön az MTI-nek azt mondta: a Dobozi utcai bérházban élettársak vesztek össze, a gyermekek pedig anyjuk védelmére keltek. A vita hevében a férfi és a két gyermek is kést ragadott, s valamennyien megsérültek.

Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese azt mondta, hogy egy középkorú nő és egy fiú súlyos, egy fiatal és egy középkorú férfi könnyű sérüléseket szenvedett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.