Alig fél óra alatt elkapták a rablót

Ellopta a telefonját, majd késeléssel és agyonveréssel fenyegette

Alig fél óra alatt elfogták a rendőrök azt a férfit, aki ellopott egy telefont egy miskolci sörözőben, majd késeléssel és agyonveréssel fenyegette a készüléket visszakövetelő tulajdonost .

2013.08.08 09:07Havariapress

A borsodi megyeszékhely egyik kocsmájában szerdán este lopott el egy középkorú férfi egy rövid időre őrizetlenül hagyott mobiltelefont, valamint a sértett készpénzét. A tulajdonos azonban észrevette a lopást, még mielőtt az elkövető eltűnhetett volna, ezért felszólította a férfit, hogy adja vissza értékeit. 

Az elkövető erre kést vett elő, és azzal fenyegette meg a sértettet, illetve közölte vele, hogy agyonveri, ha bárkinek is szól. A károsult ettől függetlenül bejelentést tett a rendőrségen, ez alapján a járőrök kevesebb mint fél óra alatt elfogták a feltételezett elkövetőt. 

A 47 éves polgári lakost a Miskolci Rendőrkapitányságon őrizetbe vették, és büntetőeljárást indítottak vele szemben, rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.