Hamar elfogták

Lengyel turistára támadt egy rabló Hajdúszoboszlón

Pár óra alatt elfogott a rendőrség pénteken egy férfit, aki megtámadott és kirabolt egy lengyel turistát Hajdúszoboszlón.

2013.08.17 12:43MTI

Kovács Károly, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: péntek hajnalban a gyanúsított hátulról ütötte le a 18 éves lengyel férfit, akit bántalmazott és az értékeit követelte.

A sértett odaadta a pénztárcáját a benne lévő készpénzzel, de a rablónak ez nem volt elég, így elvette a fiatal férfi zsebéből a mobiltelefonját és a cigarettáját is. A férfi elmenekült, de a rendőrség a személyleírás alapján hamar elfogta, kiderült ugyanis, hogy néhány órával korábban már igazoltatták őt a járőrök.

A rablót őrizetbe vették, a rendőrség előterjesztést tett előzetes letartóztatására. Rablás gyanújával indult ellene eljárás - mondta Kovács Károly.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.