Megvannak

Ráismert a rablóbandára a körzeti megbízott

Négy tizenéves útonálló vert meg, s rabolt ki egy fiút a napokban Kőteleken. A körzeti megbízott rövid idő alatt azonosította a rablóbanda tagjait.

2013.08.14 21:11Havariapress

Augusztus 9-én éjjel támadták meg a szórakozásból hazafelé tartó fiút: négyen körbefogták, megverték, majd elvették mobiltelefonját, pénztárcáját. A kirabolt fiatal csak napokkal később, barátjának merte elmesélni a történteket. A rendőrségnek ő jelentette aztán a rablást.

A Szolnokhoz közeli község körzeti megbízottja emlékezett, hogy kiket látott az utcán a rablótámadás éjszakáján. Hely és személyismeretének köszönhetően rövid idő alatt azonosította a rablóbanda tagjait.

A 14 éves lányt és három fiatalkorú fiú társát kedden fogták el a rendőrök. A négy fiatalkorút őrizetbe vették, ellenük rablás miatt indítottak eljárást - értesült a HavariaPress.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.