Fegyverrel követelte a készpénzt

Kiraboltak egy takarékszövetkezetet

Kirabolt egy taksonyi takarékszövetkezetet egy férfi hétfőn. A rendőrség a lakosság segítségét kéri a tettes elfogásához - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

2013.08.13 15:57MTI
Emlékmű Taksonyon - keresztet vethetnek a pénzre?

A police.hu-n olvasható közlemény szerint a rabló a takarékszövetkezet alkalmazottait fegyverrel vagy fegyverutánzattal megfenyegette, és készpénzt követelt tőlük, amit meg is kapott. A tettes elmenekült a helyszínről, azóta keresik.

A bűncselekmény elkövetése során lövés nem dördült, személyi sérülés nem történt - közölték.

Az elkövető 25-30 év körüli, 175-178 centiméter magas, átlagos testalkatú, enyhén kreol bőrű férfi, aki piros-fekete baseballsapkát és kék kapucnis rövid ujjú pólót viselt.

A lakossági bejelentéseket a megyei rendőr-főkapitányság számán vagy az ingyenes segélyhívókon várja a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.