Kertész út

Fegyveres rablás volt Egerben - egy 25 év körüli férfit keresnek

A rendőrség ellenőrzőpontokat állított fel a városból kivezető utakon és a buszjáratokat is ellenőrzik.

2013.07.19 13:18MTI

Fegyveres rablás történt pénteken Egerben, egy Kertész úti pénzintézetben.

Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója úgy tudja: a rendőrség egy 25 év körüli férfit keres, aki nem sokkal fél 11 előtt az Eger és Környéke Takarékszövetkezet fiókjában követte el a bűncselekményt. Az elkövető pénzt vitt el, de egyelőre nem lehet tudni, hogy mennyit.

A rabláskor többen is a helyiségben voltak, köztük ügyfelek is, de senki sem sérült meg. A szemtanúk kihallgatása jelenleg is tart.

A rendőrség ellenőrzőpontokat állított fel a városból kivezető utakon és a buszjáratokat is ellenőrzik - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.