Öt településről érkeztek a tűzoltók

15 hektáron lángol a csemetés Somogy megyében

Babócsa és Háromfa között 15 hektáron ég a csemetés és az aljnövényzet, a tűzoltók öt településről vonultak a helyszínre.

2013.08.08 19:14MTI

A kiterjedése miatt négyes, kiemelt fokozatúnak számító tűz oltását nagyatádi, barcsi, szigetvári, marcali és kaposvári tűzoltók végzik összesen 12 tűzoltó gépjárművel. A tűz terjedésének megakadályozásán három erőgép is dolgozik, a vízutánpótlást két lajtos kocsi biztosítja. 

A tűz keletkezésének oka egyelőre ismeretlen, lakott területet nem veszélyeztet. Az oltás irányítását a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat végzi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.