Őrizetbe vették

Tűzoltókra és mentősre támadt a hajléktalan - már bánja

Őrizetbe vette a rendőrség azt a hajléktalan férfit, aki tisztázatlan okból két tűzoltóra és egy mentősre is rátámadt Szegeden.

2013.08.08 09:13Havariapress

Szerdán késő délután tarlótűzhöz riasztották a csongrádi megyeszékhely tűzoltóit, a szegedi Kertész utcába, majd amikor a helyszínre érkeztek, az ott tartózkodó hajléktalan férfi megütötte egyiküket. 

Az illető egy másik tűzoltóra is rá akart támadni, de addigra a jelenlévőknek sikerült megfékezniük, majd mentőt hívtak a férfihoz. A 41 éves hajléktalan a mentők kiérkezésekor sem bírt magával, és lábon rúgta az őt kísérő mentőst. 

A verekedőt ezt követően a rendőrök előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol hivatalos és közfeladatot ellátó személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak vele szemben. 

A férfi a kihallgatásakor megbánta tettét, a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.