A lakosság segítségét kéri a rendőrség

Balesetet okozott, majd elmenekült az autós

A lakosság segítségét kérve keresi a rendőrség azt a vélhetően külföldi autóst, aki múlt héten hétfőn balesetet okozott Záhony közelében, majd elhajtott a helyszínről

2013.08.08 12:06Havariapress

Az egyelőre ismeretlen járművezető július 29-én délután négy óra körül Záhony irányából az ország belseje felé haladt egy Mercedes típusú gépkocsival, a 403-as főútvonalon, amikor az egyik kereszteződésben összeütközött egy személyautóval. 

A fekete színű, feltehetően szlovák rendszámú Mercedes az ütközést követően a szalagkorlátnak is nekicsapódott, ezután azonban a sofőr - anélkül, hogy kiszállt volna - azonnal megfordult, és segítségnyújtás nélkül, nagy sebességgel elhajtott Záhony irányába. 

A rendőrség kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az ismeretlen járművezetőről, illetve a baleset körülményeiről, az jelentkezzen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, vagy telefonon a 42/524-600-as telefonszámon, illetve a 107-es vagy 112-es segélyhívó számok bármelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.