Teherautóval ütközött egy személyautó

Halálos baleset az M1-esen

Egy ember meghalt, miután teherautóval ütközött egy személyautó szerdán késő éjjel, az M1-es autópálya Pest megyei szakaszán.

2013.08.08 08:01Havariapress

Az autópályán a főváros irányába haladt egy személyautó, nem sokkal éjjel negyed tizenkettő után, amikor a 21-es kilométer-szelvénynél, eddig tisztázatlan okokból összeütközött egy tehergépjárművel. A baleset következtében a személyautó férfi utasa olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a kórházba szállítása után életét vesztette. 

Az autó vezetőjét sérülései miatt szintén kórházba vitték, a baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya szakértők bevonásával vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.