Alaposan feltankolt

1 millióért vett gázolajat a lopott kártyával

Több mint egymillió forintért vásárolt gázolajat egy férfi május 21-én este, egy nyékládházi benzinkúton, egy miskolci cég hitelkártyájával. A rendőrség a lakosság segítségét kéri az ügyben.

2013.07.30 18:30Havariapress
Képünk illusztráció

Egy miskolci cég hitelkártyáját felhasználva vett több mint egymillió forintért gázolajat egy férfi május 21-én este, 10 óra körül, egy nyékládházi benzinkúton. A biztonsági kamerák felvételei szerint a férfi 30-35 év körüli, vékonyabb testalkatú, fekete, szögletes keretes szemüveget viselt, haja sötétbarna. A férfi egy fehér 2007-es, vagy az után gyártott Fiat Ducato zártterű teherautóval érkezett, amelynek raktere gyárilag magasított volt. A bűncselekmény elkövetésekor hamis rendszámtábla volt az autón.

Az ügyben lopás, valamint készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés és más bűncselekmények miatt indult eljárás. A rendőrség kéri a lakosságot, akinek bármilyen információja van a férfiről, jelentkezzen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.