Megadta magát

Hetedik kerületi lövöldözés: lopás miatt körözték a megállított autóst

Lopás miatt keresték a rendőrök azt a férfit, akit autójára leadott célzott lövésekkel tudtak csak megállítani hétfőn délelőtt, a főváros VII. kerületében.

2013.07.22 19:35Havariapress

A 43 éves férfi ellen a VII. kerületi rendőrkapitányság bocsátott ki elfogatóparancsot lopás megalapozott gyanúja miatt. A járőrök állampolgári bejelentés alapján akartak igazoltatni a férfit a Dembinszky utcában. Az autós azonban nem állt meg a rendőröknek, gázt adott, s elhajtott Seatjával. A rendőrök két célzott lövést adtak le a jármű jobb hátsó kerekére. A mozgásképtelenné vált gépkocsi a Peterdy utcában megállt, a sofőr kipattant, s futva próbált tovább menekülni. Többszöri felszólításra sem állt meg, ezért újabb, figyelmeztető lövést adtak le az egyenruhások. A 43 éves V. József erre megadta magát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.