Parkolóban fogták el

Kenőpénz fejében segítette munkához a vállalkozót - lecsaptak a korrupt BÁH-alkalmazottra

A Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal (BÁH) XI. kerületi hivatalánál, a parkolóban fogta el a Nemzeti Védelmi Szolgálat és a rendőrség azt az alkalmazottat, aki kenőpénz fejében segített munkához egy vállalkozót, az épület karbantartásához.

2013.07.24 12:57Havariapress

Budapest XI. kerületében, a Budafoki úton lévő BÁH épülettel szemben, a parkolóban fogták el a Nemzeti Védelmi Szolgálat és a BRFK Korrupciós és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztály munkatársai közös akcióban a hivatal gazdasági ügyintézőjét, amint pénzt vett át egy külső vállalkozótól. 

A nyomozás során kiderült, az ügyintéző kenőpénz fejében segítette munkához a vállalkozót, aki a BÁH épületének karbantartását végezte volna. A két férfit a rendőrség elfogta és gyanúsítottként kihallgatta. A pénzt lefoglalták. Az ügyben vesztegetés miatt indult nyomozás. A két férfi szabadlábon védekezhet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.