Farkaslyuk

Késsel "kopogtatott be" a családi házba a borsodi rabló

Az ellenállni akaró férjet egy fotelbe lökte, majd a nő nyakából leszakította aranyláncát.

2013.07.21 12:26MTI

Késsel hatolt be Ózd farkaslyuki városrészében egy családi házba egy húszéves férfi szombaton este, az ott lakó idős asszony nyakából letépte aranyláncát, majd elmenekült, négy órán belül elfogták.

A késsel fenyegetőző fiatal pénzt követelt az idős házaspártól, az ellenállni akaró férjet egy fotelbe lökte, majd a nő nyakából leszakította aranyláncát.

Személyi sérülés nem történt, a férfi elfogása után beismerte tettét. Ellene a rendőrség felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást, és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.