Szerencsejátékra költötte a pénzt

Szegedi postarabló: a hirtelen jött ötlet és a játékszenvedély

Beismerő vallomást tett a hétfőn, Siófokon elfogott férfi, aki múlt pénteken robbantással fenyegetőzve rabolt ki egy szegedi postát.

2013.07.02 08:54Havariapress
Forrás: police.hu

Részletes beismerő vallomást tett az a 44 éves hódmezővásárhelyi férfi, aki múlt hét pénteken robbantással fenyegetőzve kirabolt egy szegedi postát. Kihallgatásán elmondta, hirtelen ötlettől vezérelve rabolt, telefonját és egy gyógyszeres dobozt ragasztott össze, hogy azt higgyék, bomba van nála.

A rabolt pénz nagy részét szerencsejátékra költötte. A férfi, mikor meglátta az interneten, hogy a rendőrség körözi, menekülni kezdett, de a nyomozók a Terrorelhártási Központ munkatársainak segítségével gyorsan megállapították, hogy Siófokon tartózkodik, és hétfőn délelőtt egy áruház parkolójában el is fogták, majd őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A 44 éves férfi ellen közfeladatot ellátó személy sérelmére fegyveresen elkövetett rablás miatt folyik az eljárás. A bűncselekményért 5-től 15 évig terjedő szabadságvesztést kaphat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.