Több mint garázdaság...

Vádat emeltek három férfi ellen, aki halálra vert egy hajléktalant

Halált okozó testi sértés bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat egy fiatalkorú és két felnőtt férfival szemben a Somogy Megyei Főügyészség.

2013.07.12 17:55MTI

A vádlottak tavaly novemberben erősen ittas állapotban a balatonboglári vasútállomás várótermében előbb szidalmaztak, majd olyan brutálisan bántalmaztak egy fizikailag legyengült, ittas hajléktalant, hogy az három nap múlva a kórházban meghalt - írta az ügyészség pénteki közleményében.

A három férfi ezt követően az autóbusz állomásra ment, ahol bántalmaztak egy buszvezetőt, aki a busz oldalának csapkodása miatt kérdőre vonta őket. A megsérült sofőr az autóbuszba menekült és bezárta az ajtót. A vádlottak tovább szidalmazták és rugdosták, kővel dobálták a buszt, amiben 250 ezer forint kárt okoztak.

A fiatalkorú és az egyik felnőtt korú vádlott előzetes letartóztatásban van.

A vádlottakkal szemben a Somogy Megyei Főügyészség letöltendő szabadságvesztésre és közügyektől eltiltásra tett indítványt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.