Hajléktalanok

Halálos késeléshez vezetett a közös italozás Szolnokon

Két órán belül elfogták azt a hajléktalan férfit, aki szóváltást követően mellkason szúrta egy társát Szolnokon, majd elmenekült a helyszínről.

2013.07.05 07:24MTI

Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerint a megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást N. László 59 éves hajléktalan ellen.

A férfi a rendelkezésre álló adatok alapján csütörtök este három, ugyancsak otthontalan társával együtt italozott Szolnokon, a Városmajor úton. A társaság két tagja szóváltásba keveredett, majd egyikük - a gyanú szerint N. László - mellkason szúrta a másik férfit. A tettes elmenekült, a sértett a helyszínen életét vesztette - tette hozzá a szóvivő.

Jelezte: a rendőrök a bűncselekmény bejelentését követő két órán belül azonosították, felkutatták, majd Szolnokon, egy erdős területen elfogták a feltételezett támadót. N. Lászlót előállították a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságra, kihallgatása megkezdődött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.