A helyszínen fogták el az állatkínzókat

Ártatlan képpel vitték el az ajándék kiscicákat - majd brutálisan megkínozták őket

A Karcagi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya állatkínzás vétsége miatt indított büntetőeljárást egy karcagi testvérpár ellen.

2013.06.28 14:43ma.hu

A nyomozás eddigi adatai szerint F. József 27 éves és F. Zsolt 21 éves karcagi lakosok egy internetes hirdetésre jelentkezve jelentek meg egy karcagi családi háznál 2013. június 27-én 12 óra körüli időben, ahonnan kiscicákat akartak elvinni. A gazda ingyen oda is adta a két 11 hetes kölyköt a testvérpárnak, akik a macskákkal távoztak. Nem sokkal később a korábbi tulajdonos és a lánya elindultak otthonról, majd a település egyik utcáján meglátták, ahogy a két férfi a cicákat kínozza, bántalmazza. Az egyik állat a helyszínen elpusztult, a másik megsérült. Azonnal hívták a rendőröket, akik a helyszínen elfogták a 27 éves karcagi férfit és 21 éves testvérét, akiket állatkínzás vétség elkövetésének magalapozott gyanúja miatt előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra - tájékoztatta a ma.hu-t a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.