A tetőszerkezet teljesen leégett

Villám csapott egy balatonlellei családi házba

Villám csapott egy balatonlellei családi házba hétfő délután, a házban tartózkodó lakónak nem esett baja, a tetőszerkezet viszont teljes terjedelmében leégett.

2013.06.24 16:09MTI

Gaál Attila, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője közölte: a száz négyzetméteres, kétszintes lakóépület oltásában a balatonboglári és a siófoki tűzoltók vesznek részt, valamint a megyei katasztrófavédelem műveleti szolgálata három gépjárműfecskendővel. 

Hozzátette: a tűzoltók még másfél órával a helyszínre érkezés után is oltották a lángoló tetőszerkezetet, munkájukat nehezíti az erős szél. A tűzben nem sérült meg senki, és a környező házakat sem veszélyezteti.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.