Szörnyű tragédia

Nem volt kábeltolvaj a vagon tetején szerencsétlenül járt fiatal

Életét vesztette egy fiatal, aki felmászott egy vagon tetejére pénteken este, Vácon, a MÁV területén, és agyonvágta az áram. Mint kiderült, korántsem kábeltolvajról van szó...

2013.06.15 09:35ma.hu

Szombatra virradó éjjel a váci vasútállomáson egy fiatalember felmászott az egyik vagon tetejére. A kocsi tetején halálos áramütés érte, belezuhant az egyik vagonba.

A pályaszakasz áramtalanítását követően a váci tűzoltók kiemelték a fiatalembert a vasúti kocsiból, sajnos, a mentők azonban már nem tudtak segíteni rajta.

A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit.

Noha az elsődleges hírek szerint kábelt akart lopni, de olvasóink - akik között vannak közeli hozzátartozók is - azt állítják, hogy nem ilyen szándékkal szegte meg a szabályokat, és nem kábelért mászott fel a balesetveszélyes helyre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.