Egy órán belül elfogták

A nő kiabált, elmenekült a rabló - utolérték

Szó nélkül nagy erővel megütötte, és megpróbálta kitépni kezéből a táskát, azonban áldozata kiabálni kezdett, és ennek hatására a támadó elmenekült.

2013.05.20 10:36MTI

Előzetes letartóztatásba került Nagykanizsán egy 19 éves férfi, aki egy éjszaka három autót tört fel, valamint megtámadott egy nőt, akitől el akarta rabolni a táskáját - közölte hétfőn a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az eset szerda éjszaka történt, amikor az akkor még ismeretlen férfi egy parkolóban álló szeméttároló mögül váratlanul a nő elé lépett. Szó nélkül nagy erővel megütötte, és megpróbálta kitépni kezéből a táskát, azonban áldozata kiabálni kezdett, és ennek hatására a támadó elmenekült.

A nagykanizsai rendőrök egy órán belül elfogták a gyanúsítottat, akiről kiderült, hogy aznap éjjel három autót is feltört.

A 19 éves S. Gábor elismerte a bűncselekményeket. Rablás kísérletének és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak ellene, a Zalaegerszegi Járásbíróság pedig elrendelte előzetes letartóztatását is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.