Részegen kiabált

Leütötte az apa az utcán hangoskodót, mert felébredt a gyereke

Egy székesfehérvári férfi ittas állapotban az utcán kiabált, amitől az ott lakó 32 éves férfi gyermeke felébredt, ezért az apa kiment az utcára elzavarni az ittas férfit.

2012.10.23 11:27ma.hu

A rendőrség ügyeletére 2012. október 22-én késő este egy férfi telefonált be azzal, hogy Székesfehérvár, Móricz Zsigmond utcában egy férfi leütötte. Mint kiderült, a 35 éves székesfehérvári férfi ittas állapotban az utcán kiabált, amitől az ott lakó 32 éves férfi gyermeke felébredt, ezért az apa kiment az utcára elzavarni az ittas férfit.

A kialakult szóváltást követően végül a férfi ököllel arcon ütötte a hangoskodót, aki ettől a földre esett, és beütötte a fejét. A rendőrök mentőt kértek hozzá, akik beszállították a kórházba. Sérülése nyolc napon belül gyógyuló. A bántalmazót a járőrök elfogták, majd előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a Forrónyom garázdaság elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatta ki – tájékoztatta a ma.hu-t a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.