Őrizetben

Kisfiúval erőszakoskodott - húsz perc alatt elkapták

Húsz perc alatt elfogta, majd őrizetbe vette a nyíregyházi rendőrség azt a férfit, aki egy 11 éves kisfiúval erőszakoskodott csütörtökön délután.

2013.05.17 13:32Havariapress

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egyik településén csalt egy erdős-bokros területhez egy 11 éves gyereket egy férfi csütörtökön délután, majd először kérte, aztán a gyereket rángatva, veréssel fenyegetve követelte, hogy vetkőzzön le.

A kisfiú védekezés közben segítségért kiabált, amit egy járókelő meghallott, ezért a férfi elmenekült. Az eset során a gyerek nem sérült meg. A rendőrök a bejelentést követően 20 perc alatt megtalálták a 33 éves férfit a helyszín közelében, elfogták, őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Az ügyben szemérem elleni erőszak kísérlete miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.