Letartóztatták őket

Társaikat molesztálták az aszódi nevelőintézetben

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság május 15-én azt a két tinédzsert, akik megverték és szexuálisan molesztálták két társukat egy aszódi nevelőintézetben.

2013.05.17 11:12Havariapress

Egy aszódi nevelőintézet igazgatója tett feljelentést, miután tudomására jutott, hogy az intézetben jogerős büntetését töltő két fiatal április 13-án megverte és szexuálisan molesztálta két társát.

A nyomozók a 16 és 17 éves fiatalt őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat, amit a bíróság szerdán el is rendelt. A két fiatallal szemben szemérem elleni erőszak miatt folyik az eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.