Megrázta a színésznőt a kipattant titok

Nastassja Kinski nővérét rendszeresen molesztálta az apjuk?!

"Mélyen megrázták" azok a vádak Nastassja Kinskit, amelyeket nővére, Pola fogalmazott meg arról, hogy apjuk, a világhírű színész, Klaus Kinski hosszú éveken át molesztálta idősebbik lányát.

2013.01.11 18:29MTI

Nastassja Kinski megjegyezte, büszke arra, hogy testvérének volt ereje "megírni egy ilyen könyvet". Pola Kinski - korábban szintén ismert színésznő - Kindermund (Gyermekszáj) címmel írt könyvet, amely hamarosan megjelenik. Az életrajzi kötet tartalmáról előzetesen a Stern című német magazinnak adott interjút, ebben fedte fel, hogy apja rendszeresen fajtalankodott vele és megerőszakolta.

Ötéves volt, amikor először el kellett szenvednie a bántalmazást, amely 19 éves koráig tartott. Nastassja Kinski, aki szintén követte apját a színészi pályán és világhírűvé vált, elmondta: ismeri a könyv tartalmát, olvasta nővére szavait. "Rengeteget sírtam" - írta a Bild című német tömeglapban pénteken.

"Igen, nehéz pillanat ez számomra... A nővérem pártján állok, támogatom őt" - folytatta. Úgy fogalmazott, hogy a gyerekeket és a tinédzsereket meg kell védeni. "Tudniuk kell, hogy azonnal segítséget kaphatnak, ha valami hasonló szörnyűség történik velük" - írta. Szerinte egy olyan könyv, amelyet nővére írt, minden gyereken, fiatalon és anyán segít, akik rettegnek az apától. "A nővérem hős, mert megszabadította a szívét és a lelkét, ezzel pedig a jövőjét a titkok terhétől" - hangsúlyozta Nastassja Kinski.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.