8 éves kislány az áldozat

Gyermeküket molesztáló szülők: büntetőügy, zárt ajtók mögött

Az első rendű vádlott védője, illetve a sértett gyermek eseti gondnokának kérésére zárt tárgyalást rendelt el a bíró a szemérem elleni erőszakkal, illetve kiskorú veszélyeztetésével vádolt házaspár hétfőn kezdődött büntető perében a Budapest Környéki Törvényszéken.

2012.10.08 12:25MTI

A vád szerint S. Béla - felesége közreműködésével - 2011-ben monori otthonában szexuálisan zaklatta közös, akkor 8 éves kislányukat. Az apát 12. életévét be nem töltött sérelmére elkövetett szemérem elleni erőszak, az anyát kiskorú veszélyeztetése miatt állították bíróság elé.

Az MTI úgy értesült, hogy akár már az első tárgyalási napon ítélet születhet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.