Bruális bántalmazás

Molesztálta, kikötözte, horgászbottal verte nevelt gyerekeit

Őrizetbe vette szerdán a rendőrség azt a makói férfit, aki nevelt gyerekeit rendszeresen brutálisan megverte, egyiküket pedig szexuálisan is molesztálta - értesült a HavariaPress.

2012.02.23 10:02HavariaPress

A gyanú szerint a 38 éves makói férfi rendszeresen verte élettársát és annak három gyerekét. A 10 éves kislányt és 7 éves kisfiút többször kikötözte gyorskötözővel és kötéllel, majd horgászbottal verte őket.

A legidősebb 14 éves lányt a bántalmazásokon túl szexuálisan is zaklatta.

Az asszony szerdán tett feljelentést a rendőrségen, ami után a férfit azonnal elfogták, őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Kihallgatásán azt mondta, azért bántotta a gyerekeket, hogy komolyan vegyék.

A kegyetlen férfi ellen kiskorú veszélyeztetése, aljas indokból, védekezésre képtelen sértettek sérelmére elkövetett testi sértés, személyi szabadság megsértése és más bűncselekmények miatt indítottak eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.