Öngyilkossági kísérlet

Életveszélyes a Pilisborosjenőn szurkáló nő állapota

A megkéselt férfit kedd délelőtt is műtötték, de felépülésére, így kihallgatására is megvan az esély.

2013.05.07 14:43MTI

Életveszélyes állapotban fekszik kórházban, így egyelőre nem hallgatható ki az a nő, aki hétfőn Pilisborosjenőn megkéselte volt élettársát, majd felakasztotta magát, de a rendőrök megmentették - tájékoztatott a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság és az ügyészség szóvivője kedden.

Beluzsárné Belicza Andrea rendőrségi szóvivő hétfő este azt közölte, hogy Pilisborosjenő egyik családi házának udvarában egy 58 éves nő ismeretlen okból többször megszúrta volt élettársát. Miután a 42 éves férfit kórházba vitték, a nő megpróbált véget vetni az életének, de a mentők őt is kórházba vitték.

A szurkáló ellen emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség - tette hozzá a szóvivő, aki kedden azzal egészítette ki a korábban elmondottakat, hogy jelenleg sem a gyanúsított, sem a megkéselt férfi nincs kihallgatható állapotban.

Kállai Gábor, a megyei főügyészség szóvivője az MTI érdeklődésére közölte: a szurkáló nő életéért jelenleg is küzdenek az orvosok, eszméletlen állapotban van. Emiatt kérdéses, hogy egyáltalán meg tudják-e majd hallgatni. A megkéselt férfit kedd délelőtt is műtötték, de felépülésére, így kihallgatására is megvan az esély - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.