Vonyarcvashegyen

Gázpalackokat és lángoló autót hoztak ki a tűzoltók az égő garázsból

A tűz hatalmas fekete füstöt okozott, ugyanis a garázs alatti pincében lángra kaptak az ott tárolt használt autógumik, valamint a gázolaj is.

2013.05.01 20:34MTI

Két pb-gáz palackot és egy lángoló autót hoztak ki a tűzoltók Vonyarcvashegyen egy égő garázsból, ahol gázolaj és használt gumi is égett - tájékoztatott Bangó Szilárd, a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője szerdán.

Bangó Szilárd közölte: a tűz kora este keletkezett egy családi ház melletti, alápincézett garázsban. Személyi sérülés nem történt.

A tűzoltók a mintegy 200 négyzetméteres alapterületű égő melléképületből két pb-gáz palackot hoztak ki, amelyet vízsugárral hűtöttek le, majd egy kigyulladt személyautót is kitoltak az épületből.

A tűz hatalmas fekete füstöt okozott, ugyanis a garázs alatti pincében lángra kaptak az ott tárolt használt autógumik, valamint a gázolaj is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.