Hivatalos személy elleni erőszak

Halőrt bántalmazó orvhorgászt fogtak el Tiszavasváriban

Halőrt bántalmazó orvhorgászt fogtak el a rendőrök Tiszavasváriban.

2013.04.25 10:56MTI

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes sajtószóvivője, Berki Bianka elmondta: az engedély nélkül, ráadásul tiltott módszerrel horgászó férfit még kedden a Keleti-főcsatornánál érte tetten a halőr, akit az orvhorgász megütött, majd elmenekült a helyszínről.
   
A bejelentést követően a rendőrök felkutatták az akkor még ismeretlen elkövetőt, egy 30 éves helyi lakost és őrizetbe vették, s kezdeményezik előzetes letartóztatásba helyezését.

Ellene hivatalos személy elleni erőszak, könnyű testi sértés vétsége, valamint állatkínzás kísérlete miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.