Gáz van

Tűz ütött ki egy kőszegi lépcsőházban

Tizenkét lakásban szüneteltetik a gázszolgáltatást egy kőszegi épületben, amelynek lépcsőházában tűz ütött ki hétfő hajnalban.

2013.04.22 10:05MTI

A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a középmagas épület lépcsőházában a bejárati ajtó kapott lángra. A kőszegi és szombathelyi tűzoltók a tüzet eloltották, a füsttel telítődött felső szinteket átszellőztették.

A tűzhöz legközelebb eső lakás előtti gázóra felmelegedett, ezért a gázszolgáltató szakemberei a helyreállítás idejére két lépcsőház tizenkét lakásában szüneteltetik a gázszolgáltatást.

A tűz keletkezésének okát tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálják - olvasható a katasztrófavédelem honlapján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.