A férj vérdíjat tűzött ki a gyilkosokra

A bokaláncáért fűrészelték le a lábát

Nem tudták kézzel leszedni a nő lábán lévő ezüst bokaláncot, ezért brutális tetthez folyamodtak a tolvajok: egy fűrésszel levágták az előzőleg leütött és eszméletlen nő lábfejét.

2013.04.19 16:40ma.hu

Hajtóvadászatot indított az indiai rendőrség két férfi ellen, akik különösen aljas módon öltek meg egy 35 éves asszonyt, a gyilkosok kézrekerítőjének az özvegy jelentős pénzjutalmat is ígért, hátha így gyorsabban a nyomukra akadnak. A nő férje fémhulladékokkal üzletel és igen jelentős vagyonra tett szert a vállalkozásából, így aztán nem csoda, hogy a tolvajoknak szemet szúrt néhány nagyobb érték.

A két támadó az austriantimes.at című osztrák hírhonlap értesülései szerint azt mondta Shankaramma Niralnak, hogy fémet hoztak eladni, ám amikor az asszony kinyitotta az ajtót és elindult előttük, az egyik férfi hátulró leütötte egy kővel. Ezután megpróbálták levenni a bokáján lévő ezüstékszert, de nagy valószínűség szerint nem boldogultak vele, ezért kegyetlen módszerhez folyamodtak: egy fűrésszel levágták a nő bokáját, aki nem sokkal később belehalt a vérveszteségbe.

A két támadót a nő 12 éves fia hallotta meg, de sikerült észrevétlenül átszaladnia a szomszédokhoz és így tudták értesíteni a rendőrséget.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.