Hárommillió forintot követeltek

Elfogták egy tápiószelei férfi zsarolóit

Hárommillió forintot követelt egy ismeretlen telefonáló egy 29 éves tápiószelei férfitól, azzal fenyegetve, ha nem fizet, megöli őt, és családjának is baja eshet. A zsarolót és társát rövid időn belül elfogták, pénteken mindkettőjüket előzetes letartóztatásba helyzeték.

2013.04.13 11:08MTI

APest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) közleménye szerint a sértett csütörtökön, azt követően tett feljelentést a Ceglédi Rendőrkapitányságon, miután az ismeretlen telefonáló többször is jelentkezett, megismételve követelését, majd a pénz átadásának idejét és helyét is megjelölve.
   
A nyomozók és az ügyészség együttműködésének köszönhetően néhány órán belül azonosították a mobilhívások kezdeményezőjét, majd a pénz átadásának helyén elfogták a 30 éves Sz. Zsoltot és a 31 éves M. Tamást - írták. A két törteli férfit őrizetbe vették és kihallgatták, ellenük a PMRFK súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.
   
Az illetékes bíróság pénteken előzetes letartóztatásba helyezte a gyanúsítottakat - tették közzé a police.hu-n.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.