Több milliót szedtek ki áldozatukból

Kommandósok fogták el a zsarolókat

Éveken át zsarolt két férfi és egy nő egy Békés megyei férfit, aki ennek hatására részletekben több millió forintot adott át nekik.

2013.02.28 12:23Havariapress

A zsarolókat a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársainak segítségével fogták el szerdán, Debrecenben - értesült a HavariaPress. 

A nyomozás adatai szerint egy 39 éves Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei férfi és felesége, valamit társuk, egy 37 éves férfi éveken át zsarolt egy Békés megyei embert. A megfélemlített férfi részletekben több millió forintot adott át a zsarolóknak. 

A szarvasi rendőrség a TEK kommandósainak segítségével szerdán, Debrecenben elfogta a három embert, akiket őrizetbe vettek és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. Az ügyben zsarolás miatt folyik az eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.