Egyik vevője is megjelent a házkutatás során

Előzetesben a kazincbarcikai drogdíler - alsónadrágjából is került elő drog

Előzetes letartóztatásban van az a fiatal férfi, akit kábítószer árusítása miatt, a napokban fogtak el a rendőrök Kazincbarcikán. Az elfogásnál még a drogdíler alsónadrágjában is találtak kábítószert, s egyik vevője is megjelent a házkutatás során.

2013.04.09 13:39Havariapress

A napokban fogták el lakásán a 20 éves kazincbarcikai férfit, aki - a gyanú szerint - szórakozóhelyeken, a város parkolóiban árult kábítószert rendszeresen.

Az elfogás után megtartott házkutatás során készpénzt, különféle kábítószereket, telefonokat, valamint a drog csomagolásához és kiméréséhez szükséges eszközöket foglaltak le a rendőrök. A férfi lakásában, autójában, de még az alsónadrágjában is találtak a rendőrök kis tasakokba porciózott kábítószert. A házkutatás során betoppant a drogdíler egyik vevője, aki kábítószert akart vásárolni.

A lefoglalt kábítószer hatóanyagát és mennyiségét szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség. Az elfogott drogdílert őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A kényszerintézkedést a járásbíróság elrendelte a férfival szemben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.