A két drogdílert őrizetbe vették

Négyen akartak drogot venni miközben tartott a házkutatás

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság múlt pénteken azt a 26 éves férfit és 61 éves rokonát, akiknél kábítószert találtak a rendőrök február 13-án, egy közúti ellenőrzés, valamint a házkutatás során, Polgáron.

2013.02.18 17:13Havariapress

Közúti ellenőrzés során igazoltatták a rendőrök egy autó utasait, február 13-án, Polgáron. Az autóban utazó négy embernél különböző kábítószert találtak a rendőrök. Az autó sofőrjénél, egy 26 éves helyi férfinél és 61 éves rokonánál házkutatást is tartottak, aminek során további kábítószert és készpénzt foglaltak le.

Míg tartott a vizsgálat, négy ember érkezett drogot vásárolni.

A két drogdílert őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat, amit a Debreceni Járásbíróság február 15-én el is rendelt, további 7 ember ellen pedig szabadlábon hagyásuk mellett folyik az eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.