Nyíregyházán

Megzavarták a cigarettarablást - riasztópisztollyal lőttek rá a rendőrre

Cigarettarablás közben riasztópisztollyal rálőttek egy rendőrre Nyíregyházán.

2013.03.27 18:28MTI

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy ötfős társaság kedd este az egyik nyíregyházi nagyáruház parkolójában fegyveresen kísérelt meg kirabolni egy kisteherautót, amelyben nagy mennyiségű, feltehetően csempészésről származó cigaretta volt.

A rendőrök megakadályozták a rablást, és az öt, 22 és 43 év közötti férfit elfogták.

A kisteherautó sofőrje és utasa gyalogosan elmenekült. Az egyik rendőrre a menekülők egyike riasztópisztolyából lövést adott le, a rendőr nem sérült meg.

Az elfogott öt, nyíregyházi, máriapócsi, szerencsi, vasmegyeri és kemecsei lakost fegyveresen elkövetett rablás bűntettének kísérlete miatt őrizetbe vették, s kezdeményezik előzetes letartóztatásba helyezésüket.

Az elmenekülő két férfit a rendőrség keresi. A hátrahagyott kisteherautót és a benne talált több millió forint értékű cigarettát a rendőrök lefoglalták és átadták a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.