Már nem lehetett segíteni rajta

Mozgásában korlátozott idős nő a tűz áldozata

Kigyulladt egy lakóépület péntek reggel Tiszaigaron, a lángoló házból kimentettek a tűzoltók egy nőt, aki azonban a helyszínen belehalt sérüléseibe.

2013.03.15 11:11MTI

S. Tóth Anikó a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi szóvivő elmondta: a tűzről reggel fél hatkor érkezett bejelentés. Eddig tisztázatlan okból egy régi épületben kialakított konyha kapott lángra, amely a tiszafüredi és karcagi tűzoltóegységek megérkezésekor már teljes terjedelmében égett. A lángok megfékezését nehezítette, hogy az épületben belülről nem lehetett oltani, mert a középső rész teljesen beszakadt.

A tűzoltók ennek ellenére ki tudták hozni az ott lakó, mozgásában korlátozott idős nőt, de a mentők megállapítása szerint már nem lehetett segíteni rajta. Tűzvizsgálati eljárás indult az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.