Gyakorolt a Katasztrófavédelm

Lángok csaptak fel a Nyugdíjfolyósító épületében

Lángok csaptak fel a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság Váci úti épületének 9. emeletén. A Katasztrófavédelmi Oktatási Központ látványos szituációs gyakorlatának forgatókönyve szerint emberi életek is veszélyben vannak.

2013.03.05 10:55Havariapress

Kedden délelőtt 10 órakor kezdődött a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ szituációs gyakorlata a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság XIII. kerületi Váci utcai épületében.

A forgatókönyv szerint a húszemeletes épület kilencedik emeletén, egy konyhában csaptak fel a lángok. A lángok a szomszédos helyiségeket, a sűrű füst pedig a szinten tartózkodókat és a fölsőbb emeleteken dolgozókat veszélyezteti.

A látványos gyakorlat célja a középmagas, magas épületekben esetlegesen bekövetkező tűzesetek felszámolásának, illetve az életmentés módszereinek gyakorlása.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.